Månedlige

Apr 2013

03K_Bcut_Launch_Plakat_øl_150_small

‘Bold As Love’ / #9 Dream

Stronzo og Kind Of Blue har i anledningen af barens 3-års fødselsdag brygget 2200 øl.

Øllet er brygget med klassiske nordiske kornsorterNobis Meredithi form af havre, spelt og rug – Det giver øllet fylde, krop og et stædigt skum. Øllet er gærdet med Stronzo’s belgiske husgær, tørhumlet medNobis Tula amerikansk humle og eftergærdet på flasken med den specielle gær brettanomyces.

 

Dec 2011

orbaekker_new2

Bækker

Bækker er brygget med forbillede i den Tjekkiske pilsner. 

Den har en frisk og let maltsmag med en liflig humle aroma, der giver øllet sin flotte bouquet. Ørbækker pilsner kan drikkes til enhver lejlighed og bør nydes afkølet. Ørbæk Bryggeri, er grundlagt i 1906 og værner om de håndværksmæssige traditioner, der er kendetegnende for god øl.

Nov 2011

Rise_valnød

Rise Valnød

Rise valnøddeøl er brygget af pilsnerbygmalt,cheap canada goose karamel-bygmalt,
canada goose on sale sortbygmalt og hvedemalt, vand fra den lokale boring samt aroma-humlen goldings.

Der er tilsat undergær, ascorbinsyre (E300) og valnødde ekstrakt. 000-284Resultatet er en fantastisk harmonisk, rødbrun, stærkt undergæret “Bock” øl
1Z0-517 med en delikat valnødde aroma.

Oct 2011

Rise_Paleale

Rise India Pale Ale

Rise India Pale Ale er brygget af vand fra Rise, Pale Ale bygmalt, sukker, humle samt engelsk overgær, der er tilsat ascorbinsyre (E300).

Resultatet er en kraftig, aromatisk ekstra humlet og smuk gylden ale. IPA’en er en klassisk sejlerøl med stolte traditioner – brygget første gang i kolonitidens England – Parajumpers Kodiak Jakke den ekstra humle gjorde det muligt for øllet at holde sig under hele den lange sejlads til Indien – rygterne vil vide at englænderne blev så glade forParajumpers Right Hand IPA’en at den nu er en af de mest populære øl i England.